Rijgmateriaal

De Foamtastische Huiskamer heeft een grote collectie rijgmateriaal voor sieraden

Wat een fantastische hobby is het maken van sieraden. Wat zijn er veel mooie producten om de mooiste creaties te maken. Of je ervaren bent of beginner, er zijn altijd leuke en nieuwe producten. De Foamtastische Huiskamer heeft een mooie collectie kralen en bedels maar ook andere sieraadbenodigdheden. Rijgmateriaal voor sieraden hoort daar natuurlijk ook bij. Voor deze basis heeft De Foamtastische Huiskamer allerlei materialen zoals metaaldraad, elastisch rijgdraad, leer, suède, rubber, macramé, nylon, elastiek, waxkoord, satijndraad. Hiervoor ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het juiste adres. In de grote collectie rijgmateriaal voor sieraden vind je zeker wat je zoekt.

Kralen rijgmateriaal in vele soorten bij De Foamtastische Huiskamer

Kies je voor natuurlijk kralen rijgmateriaal zoals waxkoord of satijn? Waxkoord is een koord, gemaakt van katoen. Daar overheen is een dun laagje was aangebracht. Dit laagje was (of wax) zorgt ervoor dat het koord niet snel pluist. Het laagje was zorgt er ook voor dat vuil zich minder makkelijk aan het waxkoord hecht. Een ander voordeel is dat het erg sterk is, waardoor je het voor veel verschillende creaties kunt gebruiken. Waxkoord (meestal met een dikte van 3 mm) wordt het meest gebruikt als de basis voor een eenvoudige ketting. Door er alleen maar een mooie hanger aan te hangen, wordt het resultaat al snel een trendy sieraad. Satijn lint als kralen rijgmateriaal is heel bekend en wordt veel gebruikt. Het heeft een luxe uitstraling. De Foamtastische Huiskamer heeft dit mooi glanzende lint in verschillende breedtes. Door deze keuze in breedtes lint is het vrijwel overal toepasbaar en voor elk project is wel een geschikte breedte te vinden. Wist je dat satijn lint niet alleen voor het rijgen maar ook voor een detail in kleding erg leuk is? Een stoere look krijg je met een suède of leren lint. Deze worden ook gebruikt in kostuums.

Rijgelastiek koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Kies je voor een natuurlijke, een elastische of niet-elastische basis of een van de vele andere mogelijkheden? Je koopt het bij De Foamtastische Huiskamer. Kijk maar eens naar het assortiment in de webshop of in de winkel in Goirle. Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd bij ze terecht. Het shopteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden of je te helpen bij je keuze. Rijgelastiek of ander rijgmateriaal, kralen of andere sieraadbenodigdheden of andere hobbymaterialen koop je bij De Foamtastische Huiskamer. Bel of mail of kom langs in de winkel. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.