Aquarelpapier

Aquarelpapier dat past bij jouw techniek

Aquarelpapier is in veel verschillende soorten verkrijgbaar. De Foamtastische Huiskamer heeft diverse soorten, afmetingen, diktes en merken in haar assortiment. De keuze van aquarelpapier is geen gemakkelijke keuze. Je kunt aan de buitenzijde van de verpakking moeilijk bepalen welk papier het meest geschikt is voor jouw werk. Het is belangrijk om allerlei soorten aquarelpapier uit te proberen om te weten wat de verschillen zijn en wat het best past bij  jouw techniek.
Een aantal termen zijn belangrijk en geven de verschillen in aquarelpapier aan.
•        Cold and hot pressed
•        Acid free
•        Ph neutraal
•        Materiaal: Katoen vs cellulose
•        Gewicht
•        Studiekwaliteit of artiesten kwaliteit
De Foamtastische Huiskamer heeft ze allemaal in huis, zowel in de winkel in Goirle als in de webshop.

Koop je aquarelpapier in lossen vellen en op blokken

Het aquarelpapier is bij De Foamtastische Huiskamer te koop op blokken maar ook los. Aquarelpapier losse vellen zijn handig om de soorten uit te proberen. Aquarelpapier losse vellen van een grote afmeting adviseren wij om op te spannen om het mooi glad te houden.
De Foamtastische Huiskamer heeft ook aquarelpapier blokken. De vellen in de aquarelpapier blok zijn aan minimaal 1 zijde verlijmd maar vaak aan meer zijden.

Stel je vragen aan het shopteam van De Foamtastische Huiskamer

Het shopteam van de Foamtastische Huiskamer helpt je graag met de juiste keuze van jouw aquarelpapier. De Foamtastische Huiskamer doet altijd haar best je zoveel mogelijk productinfo te geven. Mocht je vragen hebben neem dan contact op met het shopteam. Zij helpt u graag verder met informatie of een keuze te maken uit het assortiment .
Door de actuele voorraden van de hobbymaterialen waaronder aquarelpapier blokken en aquarelpapier losse vellen zorgen we ervoor dat je jouw bestelling snel in huis hebt.