De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Superstar Dream Colours

Sinds november 2020 heeft Superstar ook een eigen lijn rainbow cakes.

De favoriet bij veel schminkers nu met topkwaliteit van Superstar Schmink. De Superstar Dream Colours rainbow splitcakes.

Het hele proces van het bedenken van prachtige kleurcombinaties, het opzetten van een nieuwe productielijn tot het zorgvuldig fabriceren volgens de Europese regelgeving EG 1223/2009 heeft plaatsgevonden in Oosterhout, Nederland

Superstar Splitcakes in vele kleuren

In doosjes van 45 gram zitten verschillende kleuren Superstar Schmink. De kwaliteit van Superstar schmink gecombineerd met prachtige splitcakes maakt dit tot een geliefd product. De Foamtastische Huiskamer heeft deze 13 verschillende rainbow cakes uit de Superstar Dream Colours collectie in het assortiment. In de winkel kun je deze splitcakes bekijken en vergelijken.

Superstar Dream Colour rainbow cakes koop je bij De Foamtastische Huiskamer

In onze hobbywinkel in Goirle hebben we een actuele voorraad van de prachtige splitcakes van Superstar in doosjes van 45 gram. Je kunt ze natuurlijk in de winkel kopen en zelfs testen. Maar soms wil je liever uit je luie stoel een keuze maken en je bestelling met Superstar Rainbow Cakes thuis ontvangen. Ook dat is De Foamtastische Huiskamer jouw schminkadres.

Superstar Dream colours online kopen

Online alle mooie kleuren bekijken en dan eenvoudige en veilig Superstar Dream colours online kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Door onze actuele voorraad en snelle levering is De Foamtastische  Huiskamer jouw adres voor Superstar Dream colours online kopen. In Goirle en Riel zijn de bezorgkosten gratis, in de regio Tilburg is het maar € 2,00. Dus Dream Colours kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer.