Structuurpasta

Structuurpasta is een veelzijdig medium

Sructuurpasta wordt gebruikt om reliëf toe te voegen aan je werkstuk. Je kunt structuurpasta puur gebruiken en rechtstreeks aanbrengen op je canvas of op een voorwerp. Je krijgt dan structuur in je ondergrond. Je kunt daarna verf aanbrengen.  Je kunt structuurpasta ook mengen met je acrylverf zodat het veel dikker wordt en je er structuur mee aan kunt brengen. De effecten die je kunt creëren zijn oneindig. Er zijn allerlei soorten structuurpasta. De Foamtastische Huiskamer heeft diverse soorten en diverse merken in haar assortiment.

Reliëf pasta kun je op alle ondergronden gebruiken

Reliëf pasta is geschikt voor alle soorten verf. Je maakt er reliëf ondergronden mee. Je kunt het overschilderen met olie- en acrylverf. Je kunt het ook mengen met allerlei mediums. En je kunt het mengen met verf waarmee je het je eigen kleur geeft. Reliëf pasta is er in verschillende dikten en structuren. Je hebt reliëf pasta met een grove korrel en met een fijne korrel soms zelfs voorzien van een glinstering. Je kan het niet alleen gebruiken op canvas maar ook op papier, karton, hout, terra cotta, enz.. Na droging is het watervast. Omdat reliëf pasta watergedragen is, is het gemakkelijk te verwerken. Je brengt het aan met een spatel of paletmes of met sjablonen en het gebruikte gereedschap is daarna eenvoudig te reinigen met water.


Modelleerpasta koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Ben je op zoek naar een product om reliëf in je ondergrond te maken? Bij De Foamtastische Huiskamer ben je aan het goede adres voor modelleerpasta van goede kwaliteit. De Foamtastische Huiskamer is een vertrouwd adres met een persoonlijke service. Als je vragen hebt over modelleerpasta of over andere hobbymaterialen, staat het shopteam voor je klaar om ze te beantwoorden of om je te helpen bij je bestelling. We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.