Breipakket Hardicraft

Breipakketten

Begin direct met deze complete breipaketten en brei de mooiste ontwerpen. Met onze breipakketten heb je gelijk voldoende garen en een duidelijke werkbeschrijving in huis, zodat je direct kunt beginnen.

Verschillende soorten breipakketten

We hebben volop keuze in breipakketten met kleding voor dames, heren, kinderen en natruurlijk de baby breipakketten. Naast breipakketten voor kleding kun je ook mooi breipakketten kopen voor woonaccessoires, een warme muts of een leuke knuffels. Brei ze zelf of geef een breipakket cadeau.

Bekijk ook eens ons mooie collectie haakpakketten.

Breipakket kopen


Breien is een werkwijze om van doorlopend garen en met behulp van twee of meer naalden textiel te maken, meestal als basis voor kledingstukken en accessoires. Breien is samen met weven de belangrijkste techniek om textiel te vervaardigen.

Gebreide stof bestaat uit aaneengeschakelde lussen en is elastisch. Om kleding te breien wordt meestal wol of katoen gebruikt. Truien, sokken, sjaals en mutsen worden vaak gebreid, maar ook andere kledingstukken en accessoires kunnen gebreid worden. In de moderne textielindustrie worden allerlei kledingstukken met breimachines gebreid. Met de hand breien, een vorm van handwerken, wordt vooral beoefend als een creatieve hobby, terwijl het tot in de 20e eeuw een gebruikelijke manier was om kleding te maken.