Cadence Hybrid Glitter

Cadence Hybrid Glitter in 120 ml: Glitter Acrylverf voor alle Oppervlakken

Cadence Hybrid Glitter 120 ml is een glitter acrylverf die geschikt is voor alle oppervlakken. Deze multisurface acrylverf op waterbasis met uitstekende hechting en dekking is geschikt voor ondergronden zoals hout, styropor, steen, wanden, canvas, beton, metselwerk, terracotta, papier, metaal, porselein, keramiek, glas, leer, plastic, polyester en stof. Zowel binnen als buiten te gebruiken.

Eigenschappen en Toepassingen

Op leer en stof dient de glitterverf vermengd te worden met Cadence Hybrid Acrylic of Premium. Op glas is het aan te raden tussen twee lagen de verf 12 uur te laten drogen. De verf maakt je object vocht- en roestbestendig. Voorbehandelen met een primer of sealer is niet nodig. Deze hybride acrylverf dekt mooi en geeft een duurzame harde laag. Bovendien is het niet giftig.

Vind Cadence Hybrid Glitter in diverse kleuren in 120 ml bij Foamtastic Crafts

Bij Foamtastic Crafts, de online hobbywinkel met meer dan 15.000 artikelen voor mixed media, cosplay en meer, vind je dit product tegen de scherpste prijzen. Met Cadence Hybrid Glitter Grafitti Gray 120 ml breng je een sprankelende touch aan in al je creatieve projecten, of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuke hobby.