Cadence Hybrid 70 ml

De Cadence Hybrid Acrylverf 70 ml is een nieuwe generatie acrylverf voor hobby, homedecoratie en art. De acrylverf van Cadence is herkenbaar aan prachtige en dekkende kleuren. Maar de Cadence Hybrid acrylverf kenmerkt zicht door een geavanceerde formule met uitstekende hechting en perfecte dekking.

Zelf kleuren met normaliter halfdekkende kleuren zoals geel, rood en bijvoorbeeld goudkleur dekken bij de Cadence Hybrid acrylverf 70 ml echt super.

De Cadence hybrid Acrylverf 70 ml is geschikt voor alle oppervlakken zoals hout, styropor, steen, wanden, canvas, beton, metselwerk, terracotta, papier, metaal, porselein, keramiek, glas, leer, plastic, polyester en stof.

Je kunt de Cadence Hybrid acrylverf Indoor & outdoor gebruiken. Het maakt je project vocht- en roestbestendig. Wel adviseren we je jouw project eerst even voor te behandelen met primer. Dit kan een universele primer zijn van Montane, Sealprime van Poly Props of bijvoorbeeld een goede gesso.

Met de hadnig flessen Cadence Acrylverf 70 ml kun je verschillende kleuren uit testen, je project krijgt een mooie dekking en een duurzame "harde" laag. Het sealen met bijvoorbeeld een vernis is niet persé nodig, maar geeft je project een extra sterke afwerking waardoor je er nog langer van kan genieten.

De Cadence Hybrid acrylverf 70 ml is Niet giftig.