Glow in the dark | Verfflakes

Verf glow in the dark gebruik je voor verrassende effecten in het donker

Ben jij ook altijd op zoek naar leuke creatieve uitspattingen? Wil je verrassende effecten toevoegen aan een feestje? Is het saai in een  donkere ruimte ? De Foamtastische Huiskamer heeft verf Glow in the dark in haar assortiment. Met verf Glow in the dark heb je vele mogelijkheden. Verf Glow in the dark is een lichtgevende hobbyverf die zorgt voor verrassende effecten in het donker.  Je kunt Glow in the dark verf gebruiken in een schilderij. Erg leuk is ook om het te gebruiken in een kinderkamer of een tienerkamer op voorwerpen of in decoraties op de muur. Je kunt een feestje ook heel bijzonder maken door Glow in the dark verf te gebruiken op bijvoorbeeld kleding of accessoires, maar natuurlijk ook op de feestartikelen zoals ballonnen, bekers, slingers.

Lichtgevende verf als decoratie en voor de veiligheid

Lichtgevende verf straalt licht uit in het donker. Een lichtgevende verf absorbeert licht, om het later weer uit te stralen. Je kunt de lichtgevende verf op allerlei ondergronden aanbrengen waardoor je eindeloos veel mogelijkheden hebt. Je kunt het toepassingen voor decoratieve doeleinden maar ook voor de veiligheid. Breng je het op de juiste plaatsen aan, dan kun je je weg ook vinden als bijvoorbeeld de stroom uitvalt of voelen kinderen zich veiliger. Ook geeft het leuke lichteffecten waar geen stroom voor nodig is.

Ook verf flakes of verfvlokken geven verrassende resultaten

Verf flakes of verfvlokken zijn gekleurde stukjes verf die je in een gekozen kleur verf kunt strooien of in lijm. Na droging schuur je het oppervlak licht op en je hebt een heel creatief effect. Met verf flakes of verfvlokken  kun je dus allerlei voorwerpen mooi versieren. De Foamtastische Huiskamer heeft een zeer ruim en breed assortiment aan de mooiste hobbyspullen voor je klaarstaan om te creëren en te versieren. Ook kunnen we je er alles over vertellen. Kijk maar eens naar onze social media waar altijd leuke ideetjes te vinden zijn. Als je vragen hebt, helpen we je graag. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.