Embossen | Stippen | Pergamano

Mooie afbeeldingen in reliëf met embossing

Embossing is reliëf maken in papier. De Foamtastische Huiskamer heeft diverse gereedschappen in haar assortiment voor embossing. De Foamtastische Huiskamer heeft gereedschappen die onmisbaar zijn bij embossing om te zorgen voor het mooiste eindresultaat. Bij De Foamtastische Huiskamer zijn we erg creatief en die creativiteit willen we graag met jou delen. We helpen je graag om jouw hobbyproject tot een goed einde te brengen. We zijn daarvoor steeds op zoek naar de beste materialen om jou te helpen bij je embossing werkstukken.

Een embossing pen gebruik je voor meerderde hobby’s

Ga je reliëf maken op perkamentpapier noemen we het pergamano. Je kunt mooie witte patronen maken op perkamentpapier. Om je patronen in het papier te maken zowel bij embossen als bij pergamano heb je een embossing pen nodig. Een embossing pen of rilpen heb je in verschillende maten. Je kunt een embossing pen ook gebruiken voor de stipstijl techniek op keramiek of papier. De juiste materialen vind je bij De Foamtastische Huiskamer. Veel materialen kun je gebruiken bij meerdere hobby’s en technieken. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de heattool. De heattool helpt je bij het embossen met embossingpoeder of bij het drogen van je werkstukken. Een heattool verhit en blaast de warmte minimaal, zodat je embossingpoeder op je werkstuk blijft liggen. Daarom is een gewone föhn niet geschikt. Maar je gebruikt het ook als warmtepistool voor het drogen van je knutselprojecten. Wij adviseren je graag.

Een embossing tool koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Een mooi resultaat begint bij een goede basis. Een goede basis is goed materiaal. De Foamtastische Huiskamer heeft de juiste materialen om te embossen, te stippen of pergamano te doen. We vervormen het papier hierbij met een embossing tool. Jouw benodigde embossing tool koop je bij De Foamtastische Huiskamer. Net als alle andere hobbymaterialen. Ons shopteam staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden of je te helpen bij je bestelling. We zorgen dat je bestelling snel wordt verzonden.