Mixed Media paketten

In dit deel van onze winkel vind je complete pakketten voor Mixed Media projecten. Ze zijn uniek in zijn soort, bevatten veel materiaal en leuke extra`s. Een werkbeschrijving op papier en soms zelf in de vorm van een instructiefilmpje.
De Foamtastische Huiskamer werkt daarvoor samen met verschillende Mixed Media Artists.

mixed media pakketten

Mixed media is een heel breed begrip. Het is het maken van een project waarbij diverse materialen (media) door elkaar worden gebruikt (mixed). Zo zie je vaak art journals (kunstdagboeken), canvas doeken of borden waarop een ondergrond wordt gemaakt met inkt. Daaroverheen wordt er gestempeld en gewerkt met sjablonen. Met een gelpen of posca-marker worden er dan nog doodles of tekeningen toegevoegd en uiteindelijk kan er een quote of tekst worden bij geplakt. De finishing touch geef je met glitters, drops of stickers. Op deze manier maak je gebruik van vele verschillende materialen met ieder hun eigen eigenschappen.

Mixed Media pakket kopen


Gemengde techniek is een begrip uit de beeldende kunsten, dat refereert aan een kunstobject of kunstinstallatie, bestaande uit meer dan een kunstmedium. Er worden meerdere media tezamen gebruikt. Het resultaat is niet per se een collage, maar veeleer een schilderkunstige techniek.
Met onze pakketten kun je snel en makkelijk nieuwe materialen en technieken proberen. Wie weet komt er wel een nieuwe hobby uit!