Pixelhobby

Welkom bij Foamtastic Crafts, dé plek voor creatieve en kleurrijke pixelmatjes en pixelhobby! Verbaas je vrienden en begin vandaag nog met deze fantastische hobby. Maak van je mooiste of dierbaarste foto een indrukwekkend Pixelhobby Meesterwerk.

Pixel Hobby

Pixelhobby is verkrijgbaar in de varianten Classic en Pixel XL (vanaf 4 jaar) en is al jaren favoriet bij veel hobbyisten. Pixel Hobby is volledig groen geproduceerd en biedt een breed scala aan leuke afbeeldingen. Met ruim 500 kleuren kun je veel details en nuances aanbrengen in je creaties.

Pixelhobby Designer

Via de site van PixelHobby.com kun je diverse patronen downloaden. Koop je bij ons je pixelmatjes en basisplaten, dan printen wij het patroon GRATIS voor je uit in zwart/wit. Klaar terwijl je wacht! Daarnaast kun je met Pixelhobby Designer je eigen foto omzetten in een pixelkunstwerk. Upload je afbeelding en maak je eigen patroon. Download het patroon en mail het ons; wij printen het voor je uit en stellen het complete pakket samen.

Pixelmatjes en Pixelhobby Online Bestellen

Bij Foamtastic Crafts kun je eenvoudig al je Pixel Hobby materialen online bestellen. Profiteer van onze scherpe mix en match prijzen voor de pixelmatjes en de snelle levering. We hebben een actuele voorraad en zorgen ervoor dat je jouw materialen snel in huis hebt. Alles wat je nodig hebt voor Pixel Hobby, vind je in onze online shop.

Bezoek onze website en ontdek de eindeloze mogelijkheden die onze pixelmatjes en Pixel Hobby bieden voor jouw creatieve projecten. Maak van je huis een creatieve oase met de producten van Foamtastic Crafts!