Pixelmatje

Voor het maken van een eigen pixelpatroon heb je naast je patroon, één of meer Pixel basisplaten, een pixelpincet, één of meer pixel zwaluwstaartje en natuurlijk Pixelmatjes.

Pixelmatje in vele kleuren

Een pixelmatje heeft een afmeting van 2,5 x 2,5 mm. Depixelmatjes (classic) zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Een pixelmatje is mat van kleur waardoor je eweinig tot geen last hebt van lichtreflecties,
En zijn heel veel kleuren in het assortiment Pixzelmatje. De Foamtastische Huisakmer heeft van de pixelmatjes het complete assortiment.

Pixelmatjes voor jouw ontwerp of foto

PixelHobby heeft meer dan 1000 patronen al uitgewerkt. Die patronen staan in boekjes maar zijn ook te downloaden van de site van Pixelhobby.com. MAar heb je Pixelmatjes nodig voor jouw project en is het lastig om het patroon te downloaden en printen. Geen probleem !!! Koop je de pixelmatjes, basisplaten etc voor jouw project bij De Foamtastische Huiskamer dan regelen wij voor jouw het downloaden en printen van je patroon.

Waarom bij De Foamtastische Huiskamer pixelmatjes kopen?

Niet alleen helpt De Foamtastische Huiskamer je bij het downloaden van je patroon. Ook heeft De Foamtastische Huiskamer een groot assortiment van de Pixelhobbyproducten. Door onze actuele voorraden leveren wij snel. Dus online pixelmatjes kopen is bij ons een goed plan. En wil je liever in de winkel komen kijken? Ook dat is geen probleem en helpt ons shopteam waarnodig je bij pixelmatjes kopen.

Wil je weten welke pixelmatjes kleuren er zijn?

Om je een indruk te geven welke kleuren er allemaal zijn hebben we hierna een totaal overzicht van de pixelmatjes kleuren opgenomen. Maar bij ieder los pixelmatje staat ook een duidelijke foto en een toepasselijk kleur naar. Want met zoveel pixelmatjes kleuren is kiezen best lastig.