Jasseron - Ball Chain - Strass

Maak je graag je eigen sieraden? Dan weet je dat een goede basis, in de vorm van een mooie ketting of jasseron, belangrijk is. Wij hebben een uitgebreid aanbod halskettingen en jasseron, in zilver, metaal en aluminium. Samen met onze kralen en hangers creëer je vervolgens de mooiste sieraden in de vorm van armbanden, kettingen en nog veel meer!
Jasseron kopen kan bij de Foamtastische Huiskamer in Goirle en in onze Webshop!

Jasseron ketting kopen

De schakels van een Jasseron ketting zijn ronde, half holle schakels. Deze zijn gemakkelijk aan elkaar te solderen voor leuke combinaties. Zo kunnen verschillende kleuren en modellen van de Jasseron kettingen gecombineerd worden!
Naast de velle kleurtjes hebben wij natuurlijk ook de klassieke silver en goud!
Deze Jasseron ketting goud, en Jasseron ketting zilver zijn een leuke basis voor veel Jasseron armband, Jasseron ketting en nog veel meer sieraden. Ook een combinatie van een leuk vel kleurtje en een klassieke goud of zilver kan erg leuk zijn!

Ballchain kopen


Naast Jasseron kettingen hebben wij ook hele leuke Ballchain kettingen. Deze zijn opgemaakt uit kleine balletjes en hebben een speciale sluiting. Ook deze sluiting is beschikbaar in onze winkel. Deze ketting is makkelijk korter te maken met een kniptang, of natuurlijk langer door meer kettingen te combineren.
Door de grootte van deze ballchain zijn deze erg fijn voor verschillende hangers.
De Ballchain is erg beschikt voor kindersieraden doordat deze geen irritatie geeft op een gevoelig kinderhuidje en niet makkelijk door kinderen te openen is!

Kettingen


Wij hebben natuurlijk nog veel meer leuke kettingen in onze winkel!
Denk bijvoorbeeld aan de strass steentjes ketting! Deze heeft een mooie glans en heeft vaak niet eens veel extra edelstenen nodig om lekker op te vallen! Ook kan deze leuk gebruikt worden op verschillende kledingstukken om een leuk glitterrandje te geven.
Ook hebben wij verschillende klemmetjes en eindstukjes in onze winkel voor allemaal verschillende kettingen.