Kwastjes - Tassels - Veertjes

Naast steentjes zijn er natuurlijk nog veel meer leuke sieraad benodigheden! Denk hieraan aan leuke veertjes, Tassels en Kwastjes!
Kwastjes kopen, Tassels kopen en Veertjes kopen kan bij de Foamtastische Huiskamer in Goirle en in onze webshop!

Kwastjes


Kwastjes zijn veelzijdig! Geef jouw sieraad of accessoire heel eenvoudig een trendy en vrolijke uitstraling. Maak oorbellen of armbanden extra opvallend door er een kwastje in jouw favoriete kleur aan te hangen. Daarnaast zijn ze ook erg leuk om te combineren met houten kralen of met een metalen hanger aan een ketting.
De kwastjes zijn er in verschillende kleuren zodat er altijd wel iets passends te vinden is.
Naast sieraden kun je met de kleurrijke kwastjes ook heel makkelijk en voordelig een hippe sleutelhanger maken. Kies jouw favoriete kleur kwastje, bevestig deze aan een clip of ring naar keuze en raak je sleutels nooit meer kwijt. Ook deze ringetjes en clipjes zijn te verkrijgen in onze winkel!

Tassels


Super mooie tassels gemaakt van dik garen. Super leuk om bijvoorbeeld kussens mee te decoreren of een slinger of muurdecoratie mee te maken! Ook kunnen deze erg leuk gebruikt worden bij verschillende sieraden en op kleding!

Veertjes


De kleurrijke veertjes zijn trendy, origineel en eindeloos te combineren. De vele kleuren en patronen maken ieder sieraad bijzonder en fleurig. De veertjes hebben een metalen oogje om gemakkelijk aan uw sieraden te kunnen bevestigen. Erg leuk te combineren met bijvoorbeeld houtenkralen! in onze winkel zijn heel veel leuke kralen te vinden om te combineren met de veren!