Miyuki Kralen

Maak de mooiste sieraden met miyuki kralen van De Foamtastische Huiskamer

Wat een fantastische hobby is het maken van sieraden. Wat zijn er veel mooie kralen. De Foamtastische Huiskamer heeft ze in allerlei vormen, maten en materialen om de mooiste creaties te maken. Unieke creaties die bij jou passen. De Foamtastische Huiskamer heeft een mooie collectie waaronder miyuki kralen. Miyuki kralen zijn rocailles. Dat zijn hele kleine kraaltjes die ook wel borduurkraaltjes worden genoemd. Ideaal zijn ze om te weven, te rijgen, te borduren en 3d kaartjes van te maken. Miyuki is een merk rocailles. Miyuki heeft de beste kwaliteit rocailles.

Maak zelf de mooiste miyuki armband

De miyuki rocailles zijn gelijker van vorm dan de gewone rocailles en kun je hierdoor goed gebruiken bij het weven van miyuki armbandjes. Het weven van miyuki armbandjes met miyuki kralen is een super leuke techniek waar je alle kanten mee op kunt. Voor je miyuki armband kun je zelf de leukste patronen bedenken. Je kiest voor miyuki omdat deze kralen langer mooi blijven. Er zit geen verflaagje over de kraal die gaat slijten maar de kleur van de kraal zit in de kraal gemengd. Let wel op dat de kleurtypes galvanised, dyed, metal, metallic en plated niet gebruikt kunnen worden indien er sterkte slijtage op kan treden omdat ze door huidzuren aangetast kunnen worden. Kleurtype Duracoat (durable clear coating) heeft een extra laag duurzame blanke lak. Deze is nog dikker en sterker dan de traditionele en hebben een hoog slijtage norm.

Miyuki rocailles koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Enthousiast geworden over miyuki rocailles van superieure kwaliteit en uniformiteit in afmetingen? Heb je gezien hoe groot het aantal prachtige kleuren is? Zowel glanzend als mat, transparant en vol van kleur? Gewone kleuren, metaalkleuren en galvanized? Kijk maar eens naar in de winkel van De Foamtastische Huiskamer in Goirle of in de webshop. Ook Miyuki onderdelen koop je bij De Foamtastische Huiskamer zoals Miyuki draad, Miyuki garen, een weefraam, een rijgnaald, klemmen en Miyuki eindkappen. Heb je vragen over onze miyuki rocailles of onze andere hobbymaterialen? Ons team van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar. Mail of bel ons en we helpen je verder. Of bestel en we sturen het zo snel mogelijk naar je op.