Paracord Sluiting | D Ring | Sluitgesp

D ringen en Paracord sluitingen zijn ook een onderdeel van het sieraden maken. Naast sieraden zijn deze beide leuk te gebruiken in allemaal creatieve creaties.
D ringen en Paracord sluitingen kopen kan bij de Foamtastische Huiskamer in Goirle en in onze webwinkel.

D-ringen

D-ringen zijn halfronde ringen welke gebruikt worden als sluiting voor riemen, banden en gordels. Meestal worden D ringen van metaal gemaakt maar er zijn ook kunststof D-ringen. De eenvoudige D-ringen worden van een stukje ronde metaaldraad in model gebogen. Zodoende worden deze ronde D-ringen genoemd. De heavy duty D-ringen zijn ook gemaakt van ronde staaldraad maar zijn steviger omdat ze dicht gelast worden. De platte D-ringen worden uit een metalen plaat gestanst en zijn zodoende ook uit één stuk gemaakt. Ook de platte D ringen zijn dus behoorlijk stevig. De dubbele D-ringen zijn twee halfronde ringen welke reeds met elkaar verbonden zijn. De kunststof D-ringen zijn gemaakt van zwarte kunststof en worden meestal vaak gebruikt voor minder zware toepassingen, waarbij het lichte gewicht van de kunststof een voordeel kan zijn.

Paracord sluiting

Met onze buckles maakt u uw paracord armband helemaal af.
Zo hoeft u niet meer elke keer uw armband vast te knopen wanneer u deze om of af wilt doen.
De sluiting klikt gemakkelijk en stevig vast.

Metalen ergonomisch gebogen klikgesp

Onze paracord gespen zijn lichtjes gebogen.
Hierdoor voelen ze fijner aan tijdens het dragen dan de meeste rechte sluitingen.
Deze rechte sluitingen zorgen vaak voor irritaties bij langdurig dragen doordat de druk onprettig op de pols uitgeoefend wordt.
Doordat onze buckles een licht gebogen vorm hebben wordt de druk niet op 1 plek op de pols uitgeoefend, dit zorgt ervoor dat er geen irritaties ontstaan bij langdurig gebruik.
En het werkt daarnaast de armband mooi af.

wij helpen u graag bij het zoeken van de juiste sluiting voor uw project!