Rocailles 12/0

Binnen de groep rocailles zijn er verschillen tussen Miyuki rocailles en standaard glasrocailles.
Dit natuurlijk niet alleen qua maat maar ook de wijze van maken. Beide kunnen gebruikt worden voor het maken van sieraden en nog veel meer leuke assesoires!
Allemaal soorten Rocaille kralen kopen kan bij de Foamtastische Huiskamer in Goirle en in onze webwinkel.

Rocaille kralen 12/0


Rocailles zijn kleine kraaltjes, die net een beetje extra karakter kunnen toevoegen aan je eigen gemaakte armbandjes, oorbellen, kettingen of andere sieraden, sleutelhangers en tashangers. Rocailles ook wel borduurkralen of seed beads genoemd vindt u in ons assortiment in een ruime keuze. Van de gewone basic glas rocailles tot de maatvaste Miyuki rocailles kralen in verschillende afmetingen en kleuren. Rocailles worden veel gebruikt voor het weven ( Loom en off – loom bead weaving) maar zijn ook zeker geschikt voor het rijgen of te gebruiken als tussenkraal.
Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en in vele kleuren, zodat je altijd iets vindt dat aansluit bij de stijl die je wilt creëren. Natuurlijk kun je deze rocailles kopen door ze online te bestellen in onze webshop of langs te komen in onze winkel in Goirle!

Rocaille kralen zijn super leuk te gebruiken in verschillende sieraden. In combinatie met ons Nylondraad kunnen er veel leuke combinaties van kralen gebruikt woorden voor onder andere Rocaille Armbanden!
Ook bij het knutselen met de kinderen zijn de Rocaille erg leuk door de grote hoeveelheid beschikbare kleuren!