Schelpkralen en zoetwaterparels

Schelp kralen voor een levendige speelse uitstraling

De Foamtastische Huiskamer heeft een enorme collectie kralen samengesteld voor de fantastische hobby sieraden maken. Leuk voor jong en oud. De Foamtastische Huiskamer heeft ze in allerlei vormen, maten en materialen om de mooiste creaties te maken. Schelp kralen mogen daarin niet ontbreken. Een mooi natuurlijk materiaal. Het mooie van een natuurlijk materiaal is het unieke van elk exemplaar. Geen schelp is hetzelfde. De natuur biedt de mooiste vormen. Ook worden van schelpen allerlei vormen gemaakt en krijgen ze allerlei kleuren. Kijk maar eens naar het assortiment schelp kralen en laat je inspireren.

Parelkralen ademen stijl en exclusiviteit

De Foamtastische Huiskamer heeft naast schelpen kralen ook heel veel leuke kralen met een parelglans, in verschillende vormen en maten. Parelkralen zijn een kraalsoort met stijl. Het aanbod van parelkralen biedt je de mogelijkheid om zelf  exclusieve sieraden te maken. Er zijn verschillende parelsoorten. De meest bekende zijn misschien wel de “echte” klassieke parels. Deze worden gemaakt door bepaalde weekdieren, zoals oesters. Deze verzamelen korreltjes zand, die de schelp binnendringen. Het komt terecht in een soort mantel, van parelmoer. Het weekdier verwerkt deze in een lange tijdsperiode tot een parel. De parels worden opgedoken door parelduikers en parelkwekers. Hoe langer de parel in het schaaldier blijft zitten, hoe groter deze wordt. Speciaal zijn ze zeker. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Leuk zomerse sieraden maak je met zoetwaterparels

De Foamtastische Huiskamer heeft ook een collectie zoetwaterparels. Je kunt ze natuurlijk combineren met andere natuurlijke kralen of schelp kralen. Je krijgt meteen een zomers gevoel van de zomerse sieraden die je maakt met zoetwaterparels. Ze hebben een prachtige exclusieve parelglans. Ze zijn er in verschillende vormen en maten. Met het grote assortiment aan sieraadbenodigdheden van De Foamtastische Huiskamer kun je oneindig combineren en daarom is sieraden maken een boeiende bezigheid.  Alle materialen voor het maken van sieraden zijn bij ons beschikbaar en wij helpen u graag om een mooie combinatie te maken. Het assortiment wordt steeds vernieuwd en aangevuld. Het staat allemaal voor je klaar in de webshop maar ook in de winkel in Goirle. Heb je vragen dan bel of mail je het shopteam en je wordt snel geholpen. Ook in de winkel staan we voor je klaar. Je bestelling wordt snel verzonden.