Toebehoren - basismateriaal | onderdelen

Bij het sieraden maken komt natuurlijk veel kijken. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben wij van alles om hierbij te helpen!
Naast ons mooie kralen en hangers assortiment hebben wij genoeg leuke toebehorende voor het sieraden maken!

Oorbellen maken


Bij het maken van Oorbellen bepaal je eerst of je oorbellen met stekers, haakjes of loops wilt maken en in welke kleur (nikkel, zilver, goud, oud zilver, etc.). Vervolgens laat je je creativiteit de vrije loop. De kleur, de soort kralen, er is super veel variatie in te bedenken!
Niet alleen de kralen, maar ook alle andere materialen die nodig zijn om oorbellen te maken vind u bij ons. Oorbel achterkantjes, Oorbel ringetjes, Oorbel haakjes en nog veel meer!
Online en in onze winkel is alles te bestellen om zelf je oorbellen te maken.
Bij de Foamtastische Huiskamer vind je een ruim assortiment kralen, hangers en accessoires tegen leuke prijzen. Bovendien bestel je heel gemakkelijke online.
Wij helpen u graag om een leuke combinatie te maken van kralen en materialen om de mooiste creaties te maken!
Kijk ook eens bij ons grote assortiment klemmetjes, ketting sluitingen of mooie hangers en onderdelen.

Metalen ringen


Metalen ringen zijn voor veel creaties te gebruiken.
Natuurlijk zijn deze super leuk te gebruiken voor sieraden. Met de metalen ringen zijn verschillende hangers aan sieraden te hangen. Ook voor sleutelhangers zijn deze erg leuk!
Veel metalen ringen zijn ook te gebruiken in verschillende kostuum onderdelen. Deze ringen zijn heel handig bij het vastmaken van armor delen. Ook bij het bevestigen van andere kostuum onderdelen zijn deze heel handig.

Slotjes


Bij ons vind u ook veel verschillende slotjes voor sieraden. Denk hierbij aan Magneet slotjes, Haakjes, Veterklemmetjes en knijpkralen. Ook natuurlijk de lintklemmen zijn bij ons te vinden. Deze zijn perfect om lint zoals ons satijnlint mee af te werken!