Waxkoord

Bij het maken van sieraden kunnen rijgbenodigheden natuurlijk niet ontbreken. Bij de Foamtastische Huiskamer hebben wij een leuk assortiment!
Nylondraad, Waxkoort, Suede lint, Satijn lint en nog veel meer koop je in onze hobbywinkel in Goirle of in onze webshop!

Waxkoord kopen online bij De Foamtastische Huiskamer


Waxkoord is een koord, gemaakt van katoen. Daar overheen is een dun laagje was aangebracht. Dit laagje was (of wax) zorgt ervoor dat het koord niet snel pluist. Het laagje was zorgt er ook voor dat vuil zich minder makkelijk aan het waxkoord hecht. Een ander voordeel is dat het erg sterk is, waardoor je het voor veel verschillende creaties kunt gebruiken. De Foamtastische Huiskamer heeft een ruime keuze aan waxkoord. In onze webshop kun je Waxkoord kopen online, maar in de hobbywinkel in Goirle adviseert ons shopteam je graag over de mogelijkheden.
Waxkoord (meestal met een dikte van 3 mm) wordt het meest gebruikt als de basis voor een eenvoudige ketting. Door er alleen maar een mooie hanger aan te hangen, wordt het resultaat al snel een trendy sieraad waarmee je gezien mag worden! Door de actuele voorraad is waxkoord kopen online bij de Foamtastische Huiskaamer een goed plan. Je hebt jouw bestelling zo in huis.