Ecco Pigment Fineliner

In de mooie collectie pennen en fineliners van Faber Castell is de ecoo pigment liner een speciale. De populaire en betrouwbare ECCO Pigment tekenpen is geschikt voor schrijven, tekenen en schetsen. Dankzij zijn speciale gepigmenteerde inkt is ze ook ideaal voor gebruik op tekenpapier en transparant papier. De gepigmenteerde inkt is waterbestendig en lichtecht. De lange metalen vezelpunt werkt nauwkeurig in combinatie met sjablonen en linialen.

Faber Castel Ecco Pigment Fineliner

De Ecco Pigment Fineliner is er in verschillende dikte. De ergonomische vormgeving van de Ecco Pigment Fineliner is geschikt om langer mee te tekenen. De Ecco Pigmentliner Faber Castell is een moderne vorm van een tekenpen. De Foamtastische Huiskamer heeft deze mooie pigment liner in het assortiment. In de winkel laat het shopteam je de verschillende tekenpennen graag zien.

Ecco pigment pen online kopen

In de winkel rondneuzen tussen alle pennen is natuurlijk heerlijk maar soms wil je graag vanuit je luie stoel shoppen. Door de actuele voorraden is De Foamtastische Huiskamer jouw adres voor ecco pigment pen online kopen.