Schmink & SFX

Vind je schminken leuk of grimeer je meer als profesional | professionele hobbyist.... Dan ben je bij De Foamtastische Huiskamer aan het goede adres. wij hebben een uitgebreid assortiment aan schmink en grimeerproducten.

Superstar Schmink

Ons vaste merk body en facepaint is Superstar Schmink. Een schitterende waterschmink met een ruime keuze aan helderen kleuren. Superstar Schmink is een nederlands fabricaat en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Superstar Schmink is een zeer gebruiksvriendelijke schmink en erg geschikt voor bijvoorbeeld kinderen. Maar zeker ook voor volwassenen. Dus wil jij ook beginnen met schminken of ben je al een geoefende schminker met Superstar schmink kan je de mooiste schminkjes maken. En in onze winkel kun je de Superstar Schmink zien en zelfs uitproberen. De Foamtastische Huiskamer is jouw winkel voor Superstar Schmink kopen!

Splitcake en glitter in het assortiment van onze schminkwinkel

Natuurlijk hebben we ook een splitcakes en glitters in ons assortiment in De Foamtastische Huiskamer. Zoek je een schminkwinkel in de regio Tilburg dan kan je bij ons zeker slagen.

Schmink en schminkpenselen kopen in de regio Tilburg doe je bij De Foamtastische Huiskamer
Naast de glitters, splitcakes en Superstar Schmink hebben we ook een collectie Schminkpenselen. Want zonder goed gereedschap is het lastig schminken. Dus schmink kopen en het kopen van schmink benodigdheden ga je naar De Foamtastische Huiskamer in Goirle. De Foamtastische Huiskamer is jouw schminkwinkel voor  Midden Brabant en de regio Tilburg.

Schmink kopen in de schminkwinkel in Goirle of in onze schminkwebshop

De schminkwebshop van de Foamtastische Huiskamer heeft een actuele voorraad. De snelle levering en goede service maken dit voor jouw echt de beste schminkwebshop voor Superstar Schmink. Zo kun je jouw schmink online bestellen vanuit je luie stoel. En ben je even onzeker over wat je nodig hebt. Geen zorgen ons shopteam helpt je graag. Neem even contact met hen op per mail of telefonisch. Zo is schmink online bestellen niet alleen makkelijk maar weet je ook dat je het juiste koopt. De schmink online shop van De Foamtastische Huiskamer is jouw schminkadres voor Superstar Schmink.

Superstar Splitcakes in vele kleuren

In doosjes van 45 gram zitten verschillende kleuren Superstar Schmink. De kwaliteit van Superstar schmink gecombineerd met prachtige splitcakes maakt dit tot een geliefd product. De Foamtastische Huiskamer heeft deze 13 verschillende rainbow cakes uit de Superstar Dream Colours collectie in het assortiment. In de winkel kun je deze splitcakes bekijken en vergelijken.

Superstar Dream Colour rainbow cakes koop je bij De Foamtastische Huiskamer

In onze hobbywinkel in Goirle hebben we een actuele voorraad van de prachtige splitcakes van Superstar in doosjes van 45 gram. Je kunt ze natuurlijk in de winkel kopen en zelfs testen. Maar soms wil je liever uit je luie stoel een keuze maken en je bestelling met Superstar Rainbow Cakes thuis ontvangen. Ook dat is De Foamtastische Huiskamer jouw schminkadres.

Superstar Dream colours online kopen

Online alle mooie kleuren bekijken en dan eenvoudige en veilig Superstar Dream colours online kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer. Door onze actuele voorraad en snelle levering is De Foamtastische  Huiskamer jouw adres voor Superstar Dream colours online kopen. In Goirle en Riel zijn de bezorgkosten gratis, in de regio Tilburg is het maar € 2,00. Dus Dream Colours kopen doe je bij De Foamtastische Huiskamer.