De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Wow Fab Foil | Snowy White

Glanzende deco folie | afmeting 1mtr x 10cm

Wow Fab Foil | Snowy White
Wow Fab Foil | Snowy White
2.95 per stuk *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeW216-BW11
Barcode5060210523725
De afmeting van 1 sheet fabulous foil is 1 meter  x 10 cm
Geef je project een absoluut wow-effect met deze Fabulous Foil van WOW!.
Je kunt de folie op verschillende manieren gebruiken.
4

Gebruiksaanwijzing fabulous folie

Je kunt op 3 eenvoudige manieren je kaarten, labels, tags en andere knutselprojecten een metallic Snowy White accent geven.

Gebruik de WOW! Fab Foil met:
  1. WOW! bonding powder: Stempel je afbeelding met clear embossing inkt (zoals VersaMark) of andere pigment inkt op papier. Voeg daarna Wow! bonding powder toe. Haal het overtollige poeder eraf en verwarm het geheel met een heattool. De bonding powder zorgt ervoor dat het extra gaat plakken.Plaats de folie op de afbeelding met de glimmende kant naar boven en kies een lamineerapparaat, heattool of strijkijzer.
  2. Dubbelzijdige tape of craftsheets: Leg de folie over de dubbelzijdige tape of sheet met de glimmende kant naar boven. Goed wrijven en vervolgens het restant foil verwijderen.
  3. Tonerinkt en een lamineerapparaat: Gebruik een laserprinter en print een afbeelding of tekst (let op! inkjet werkt niet!). Plaats de folie over de afbeelding met de glimmende kant naar boven en bedek het geheel met een vel printpapier.Gebruik een lamineerapparaat en haal het geheel er door. Verwijder de folie

Op de verpakking vind je een uitgebreide (engelstalige) handleiding.