Whiteboard marker

Whiteboard marker voor je presentatie

Voor je whiteboard heb je een whiteboard marker nodig. Een whiteboard marker is speciaal geschikt voor je whiteboard, thuis of op je werk. Ben je op zoek naar de juiste whiteboard marker dan zit je goed bij De Foamtastische Huiskamer. De Foamtastische Huiskamer verkoopt namelijk de whiteboard marker van Edding in verschillende dikten en kleuren. Edding is toonaangevend in schrijf- en markeerartikelen, zoals stiften en markers. Voor elke presentatie heeft Edding de juiste marker. Door de verschillende diktes en vormen  van de whiteboard marker kunnen ze voor verschillende functies worden gebruikt.

Whiteboard stiften zonder geur

Een whiteboard gebruik je om dingen op te schrijven of te tekenen en weer uit te wissen zodat er weer iets anders kan komen te staan. Onze whiteboard stiften zijn goed uit te wissen, ook al is de inkt al gedroogd. Je kunt er niet alleen mee op whiteboard schrijven maar ook op andere niet-poreuze ondergronden zoals glas en emaille. Dat geeft weer extra creatieve mogelijkheden. De Whiteboard stiften van Edding zijn lichtvast en sneldrogend. Zonder dop drogen deze whiteboard stiften niet uit en ze zijn navulbaar. Erg fijn is dat ze geurvrij zijn.

Stiften whiteboard ook op glas

Schrijven op je whiteboard? Dan heb je stiften whiteboard nodig. Creatieve ideeen? Ook dan hebben stiften whiteboard allerlei mogelijkheden. Je kunt voor een feest, jubileum, gelegenheid of grap een tekst of afbeelding op een raam schrijven. Je poetst het er zo weer vanaf. Hoe ver reikt jouw creativiteit? Geef je creativiteit een powerboost  en kijk in de webshop van De Foamtastische Huiskamer of kom gezellig winkelen in Goirle. Vragen kun je altijd stellen. Wij geven je ideeën en adviezen. Graag helpen wij je om je werkstuk tot een goed einde te brengen. Met onze snelle verzending kun je snel aan de slag.