Hexflex Metallic Paint Polyprops

Met Hexflex Metallic Paint geef je flexibele ondergronden een metallic kleur

Met verf kun je alle kleuren en effecten die je kunt bedenken, aanbrengen op je werkstuk. Er zijn enorm veel soorten verf. Voor elk materiaal is er verf die speciaal daarvoor geschikt is. Hexflex Paint is een verf voor flexibele ondergronden zoals foam want hexflex Paint blijf flexibel als het opgedroogd is maar je kunt het op vrijwel elk oppervlak aanbrengen zoals ook Worbla, Sintra, polystyreen, hout en stoffen. Ook Hexflex Metallic Paint is geschikt voor flexibele ondergronden. Naast Hexflex Paint is er dus Hexflex Metallic Paint. Met Hexflex Metallic Paint beschilder je flexibele ondergronden in een metallic kleur.

Met Hexflex paint Metallic heb je een superieure afwerkingskwaliteit

Met verf maak je elk materiaal en dus elk werkstuk af. Met Hexflex Paint Metallic geef je een mooie matallic kleur aan flexibele materialen. Hexflex Paint blijf flexibel als het opgedroogd is. Hexflex Paint  Metallic is latex vrij en het plakt niet en barst niet als het droog is. De Foamtastische Huiskamer heeft diverse kleuren Hexflex Paint Metallic in haar assortiment. De kleuren zijn hooggepigmenteerd zodat ze goed dekken. Hexflex Paint Metallic is een mooi product. Het is een verf op waterbasis die flexibel blijft. Je brengt het eenvoudig aan met een penseel of een spons. Bovendien kun je het verdunnen met water zodat je het kunt airbrushen.

Hexflex paint koop je bij De Foamtastische Huiskamer

Wil jij ook een indrukwekkende afwerking van jouw cosplay of kostuum? Koop Hexflex Paint bij De Foamtastische Huiskamer want Hexflex Paint is het meest geschikt voor schuim, stoffen en andere flexibele oppervlakken. Laat je goed adviseren door de hobbyvakhandel De Foamtastische Huiskamer. Heb je vragen over Hexflex paint of over ander hobby basismateriaal? Het shopteam van De Foamtastische Huiskamer staat voor je klaar om hun passie over te brengen, je te helpen om een keuze te maken of te helpen bij je bestelling. Kom eens kijken in onze winkel in Goirle of kijk in onze webshop naar het uitgebreide assortiment. Wij zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verzonden.