De Foamtastische Huiskamer Online Shop, alle hobbymaterialen voor de powerboost van jouw creativiteit

Thibra Plaat 68 cm x110 cm - L

Per stuk

Thibra Plaat 68 cm x110 cm - L
Thibra Plaat 68 cm x110 cm - L
Thibra Plaat 68 cm x110 cm - L
Thibra Plaat 68 cm x110 cm - L
27.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeThibraLARGE
Niet meer op voorraad
THIBRA

Dit materiaal is een thermoplastic zonder gaas. Met Thibra kunt u extreme vormen maken, zonder te worden beperkt door enige vorm van gaas- of netstructuur. Het is ook erg glad, zodat schuren van het materiaal niet noodzakelijk is. Dit bespaart u een hoop tijd in vergelijking met andere materialen.
Thibra is verwerkbaar onder ongeveer 60 tot 80 graden Celsius. Bij een juiste verhitting wordt Thibra een paar minuten vervormbaar en modelleerbaar. Opwarmen van het materiaal is geen probleem.

Veel gebruikers van Thibra gebruiken geen primer op het materiaal. Ze vinden het niet nodig omdat Thibra direct kan worden beschilderd. Door de eenvoudige verwerking, is Thibra zeer geschikt voor het maken van ronde vormen. De resten kunnen worden verwarmd en gecombineerd om opnieuw gebruikt te kunnen worden. Een blad van Thibra kan volledig worden gebruikt voor uw projecten.

Met deze veelzijdige en makkelijk te boetseren materiaal is het mogelijk om vanalles te maken, zoals: sculpturen, beeldjes, gedetailleerde oppervlakken, relieken, frames, levensechte prints, maskers, ornamenten, harnassen, zwaarden, schilden, outfits, decoraties, decors en nog veel meer.

De grenzen van de mogelijkheden van thermoplastics worden uitgerekt door Thibra.

Thibra is beschikbaar in de volgende maten:

XL        1360 x 1100mm
L        680 x 1100mm
M        680 x 550mm
S        340 x 550mm
XS        340 x 250mm


Verwerkingstemperatuur: 60-80  graden
Materiaaldikte: 1.0mm