De Foamtastische Huiskamer | Hobbymaterialen & Creatieve workshops

Schilderen op nummer | Aquarellum

Schilderen is een super leuke hobby. Maar hoe begin je nu op zo`n blank canvas...

Schilderen op nummer

Met schilderen op nummer kun je iets makkelijker een start maken met schilderen. Het pakket bevat een ondergrond met vakjes en nummers, een aantal kleuren acrylverf, een penseel en instructies. Stap voor stap kom je tot een prachtig eindresultaat. De Foamtastische Huiskamer heeft pakketten voor schilderen op nummer in verschillende maten en prijsklasses. Leuk om kado te geven maar ook om zelf aan de slag te gaan.

Painting by number

Er is een ruime keuze aan pakket voor painting by number. De hobby painting by numers is een leuk voor jong en oud. Van kleine schilderijtje van 10 x 10 cm tot grote schilderijen van 40 x 60 cm. Painting by nummber is er in vele maten en afbeeldingen. Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen voor een painting bij number pakket. Bestel dan jouw schilderen op nummer online bij De Foamtastische Huiskamer. Snelle levering door actuele voorraden. En in de winkel helpt ons shopteam je graag met je productkeuze.

Aquarellum is aquarelleren voor iedereen

De pakket van Aquarellum zijn heel leuk voor jong en oud. Ze geven je de mogelijkheid een schitterend aquarelschilderij te maken. De afbeelding is in een witte opdruk aangebracht op de achtergrond. Daardoor is het makkelijker binnen de lijntjes te werken met je aquarelverf. De witte lijnen geven je eindresultaat iets magisch. De Foamtastische Huiskamer heeft deze pakketten in het assortimen. Door actuele voorraden heb je jouw bestelling snel in huis. Dus ook online shoppen bij De Foamtastische Huiskamer is een topkeuze.